16.3.2012

Kosteudenmittaus

Tiistaina kävi suhteellisen kosteuden mittaaja poraamassa reikiä lattialaattaan. Kuvassa poratut reiät, joissa putket. Toisessa kiinni anturi, johon mittari sitten laitetaan kiinni.

Tänään tai huomenna luetaan lukemat. Jos (ja kun?) kosteus on sallituissa rajoissa, ensi viikolla päästään varmaan laatoittamaan.

Mittauksen suorittaa Tuulitutka www.tuulitutka.fi

Eiköhän tämä blogikin sitten taas herää henkiin :) Hyvää viikonloppua!

10.3.2012

Talonäyttely Nurmijärvellä

Moikka taas!
  Pakko mainita, että Nurmijärvellä on Rajamäessä viikon päästä lauantaina talonäyttely saman Raita-sarjan mallista 174. Ensimmäinen Sievitalon näyttely Etelä-Suomessa, seuraava on sitten jo tästä minun blogini talosta. 174-mallissa on samalla tavalla keittiö-olohuone on keskellä, ja korotettu sisäkatto. Tere tulemast!

8.3.2012

Hiljaista aikaa

Työmaalla ei ole maalarin jälkeen näkynyt trafiikkia. Seuraavaksi asennetaan todennäköisesti lopulliset ulko-ovet, joiden pitäisi tällä viikolla tulla. Sitten tulee laatoittaja. Eipä sieltä sen jälkeen sitten puutukaan kuin lattia, listat sekä kalusteet ja lauteet+pieniä sähkötöitä. Ja terassit tietty.

Odotellaan odotellaan, mutta kun tässä on näin hienoja ulkoilupäiviä ja painellaan tuolla laduilla ja sitten värjötellään märissä vaatteissa, niin laitan fiilistelykuvan tulevasta kiukaastani. Kuva on varastettu Helon tuote-esitteestä, mutta ilmaista markkinointia tämä uskoakseni vain on:


1.3.2012

Sisämaalaukset valmiit



Kahdessa makuuhuoneessa päätyseinä on maalattu tehostevärillä (harmaa).



Näkymä olohuoneesta eteiseen ja makuuhuoneeseen.



Eteinen







Tästä kuvakulmasta vain ikkunalistat, kattolistat ja lampun paikat puuttuvat, muuten on jo lopullista pintaa.