13.5.2012

Nyt on sitten uusi koti otettu käyttöön. Tavarat hakevat varmasti vielä pitkään paikkaansa, ja uuttakin pitää hommata, mutta ensimmäinen yö on nukuttu uudessa kodissa, sikeästi!

Eilen oli talonäyttely, vilkasta oli pitkin päivää. Erityisesti laminaattilattia sai kovasti kehuja, eikä kukaan muutenkaan moittinut :)

Blogi todennäköisesti hiljenee hetkeksi, mutta ehkä uutta on tulossa, kun ruetaan pihoja laittamaan ja autokatosta rakentamaan. Hommaa vielä riittää, mutta kai hetken saa IHAN VAIN OLLA!

Alla muutama kuva, jotka otettiin juuri ennen muuttoa. Nythän joka paikka on taas sotkussa :)

 Kiitos kaikille blogissa vierailijoille, erityisesti teille, jotka olette antaneet palautetta ja esittäneet kysymyksiä ja tsempanneet projektin aikana. Onnea kaikille rakentajille.

Ja hyvää äitienpäivää kaikille! Muistetaanhan äitejä vuoden jokaisena päivänä.

HYVÄÄ KESÄÄ!!!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ensinnäkin onnea uuteen kotiin!


Ja toisekseen, meitä kiinnostaisi kovasti tämä Sievitalo valmistalona, katselin tuota tekemääsi listaa rakennuskuluista ja haluaisin kysäistä muutaman asian, jos viitsit ja kehtaat vastata...

Kuuluuko Sievitaloihin lattialämmityskaapelit yms. jutut hintaan? Entä muuten lämmitusasiat, kuuluuko pakettiin esim. sähkölämmitys (patterit tms.)vai oletko ottanut maalämmön tai jonkun muun lämmitysmuodon? Onko lämminvesivaraaja paketissa mukana? Ilmastointityöt näyttivät kuuluvan, mutta muutenkin siis ilmastointivehkeet kuuluvatko? Keskuspölynimuria ei tähän pakettiin tainnut kuulua?

Entä tuo hieno saunasi, paketissa taisi lukea kuusipaneelit, olet ilmeisesti ottanut paremman paketin tuonne saunaan, paljonko se teki lisähintaa? Varmaan tuo kiuaskaan ei kuulunut perushintaan?

Kiitos paljon, mikäli ennätät vastailla näihin uteluihini!

Innostunut amatöörirakentaja kirjoitti...

Kiitos molemmille onnitteluista!

Vakiotoimituksessa on lattialämmitys sähkökaapeleilla, ei pattereita missään. Saatavilla on myös vesikiertoisia vaihtoehtoja ja myös maalämpövalmius. Itselläni on tuo vakio suora sähkö ja pidän sitä todella hyvänä.

Kaikki LVI ja sähkö suunnitelmineen , toteutuksineen ja tarvikkeineen kuuluu vakiohintaan, myös lämminvesivaraaja ja IV-kone (lämmön talteenotolla).

Keskuspölynimuri ei kuulu, taisi olla 900€ asennettuna.

Olet oikeassa saunan suhteen. Lisäsaunapaketissa on lämpöhaapalauteet muotoiltuna ja paneloinnit, tornikiuas, kattoledit. Tämän lisähinta on 2300€.

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Kovasti kiinnostaisi kokonais kustannukset + sitten se osuus paljo omat muutokset on tullut maksaan? Kuusipuu@wippies.fi jos et halua yleisesti jakaa tietoa.

Jenna kirjoitti...

Mahtava blogi! Moni asia hahmottui tulevalle ensikertalaiselle! Luin blogin kerralla läpi! :D