21.4.2012

Siivousta ja laminaattien sisäänkanto

Minulla oli tarkoitus viedä useampi kaatopaikkakuorma tänään kaatopaikalle, mutta selvisi että kaatopaikka on viikonlopun kiinni. Niinpä käytin aikani siihen, että täytin peräkärryn sekä roskapöntön valmiiksi jätteistä ja vien sitten esim. maanantai-aamuna kuorman kaatopaikalle.

Lisäksi polttelin vähän takkaa ja imuroin talon sisältä.

Blogissa näyttäisi olevan n. 8000 kävijää tähän mennessä. Toivotaan, että 10 000 menee rikki ennen talon valmistumista. Toivottavasti nuo kaikki 8000 eivät ole sellaisia, jotka ovat käyneet vain yhden ainoan kerran :)

Laminaatti on Värisilmän Ideo Perfection sarjasta Natural Oak. Asennetaan ensi viikolla, niin laitan sitten kuvia tänne.


2 kommenttia:

Haaveilija kirjoitti...

Minkälaisia olivat sisustusmateriaalit, löytyikö vaihtoehtoja ja oliko valinnoissa joustoa ts. hankitteko muualta omia? Oletteko jättäneet paketista jotain pois? Vai onnistuuko ylipäätänsä?

Innostunut amatöörirakentaja kirjoitti...

Sievitalolla on oma laattamallisto, joka on mielestäni kattava. On 10*10 laatoista aina 20*50 ja 30*40 laattoihin, joita saa vapaasti käyttää. Ainut laatta, mitä ei ollut mallistossa valmiina oli tuo suihkun takana oleva tehostelaatta, lisähinta oli reilu 100€. Se löytyi Värisilmästä.

Muuten sisustus on mulla ihan vakiohintainen. Seinät saa valita maalattuina/tapetoituna, itselle ei tule tapettia mihinkään, pari tehosteseinää tuli eri värillä.

Laminaattia on 11 vaihtoehtoa (lujuusluokka taisi olla 32). Itse valitsin Ideo Perfection Natural Oak:n

Kaikki sisustusmateriaalit tulevat siis Värisilmästä. Joustoa löytyy kyllä, mutta ei ne laattamiehet suostu asentamaan keiden tahansa laattoja, mutta onhan Värisilmässäkin valikoimaa.

Kalusteiden osalta periaatteessa jätin muutaman yläkaapin keittiöstä+kodinhoitohuoneesta pois, sain sitten tilalle muuta.